A kutyák a világ legtüneményebb teremtményei. Isten ajándékai az emberek számára, azért születnek erre a földre, hogy megmutassák, mennyi szeretet, jóság és hűség létezik körülöttünk. Hűségesek (ami az emberre nem jellemző) és feltétel nélkük tudnak szeretni. A kutyánál csodàlatosabb élőlény a világon nincsen! Igazi jó barátaink, akik mindig ott vannak, ha szükségünk van rájuk és nem az alapján ítélnek meg bennünket, hogy mennyi pénzünk van, vagy milyen ruhákat hordunk. Az egyetlen "hibájuk", hogy nem tudnak halálunk napjáig velünk maradni, bár nekik mi, a gazdájuk jelentjük az egész életet. Igaz, hogy csak életünk egy részén tudnak elkísérni minket, de közben mi az ő egész életüket végigéljük. Sajnos egyszer vissza kell térniük a mennybe, és akkor senki sem szoborúbb a kutya családjánál. Bárcsak mindörökre velünk maradhatnának ezek az igazi kis angyalok! ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼

2017. szeptember 19., kedd

Volt egy csibabánk ...

"Egy régi legenda szerint, ha egy kutya meghal, a túlvilág határán nyugalmat talál.
Ott a Szivárvány hídon túl már nincs betegség és ismeretlen a kín és a bánat.
Az erdő szélén, dombok lábánál rohangáló felhőtlen boldogságban élő kutyáknak már csak régi társuk, a gazdájuk hiányzik.
Aztán majd valamikor, egy szép napon ismerős illatokat visz a szél. Az egyik kutya megáll, fülét hegyezi, majd hirtelen elszalad. És amikor észre vesz téged, látja, hogy te érkezel, teste már reszket a vágytól, ahogy feléd rohan. Boldogan kapaszkodtok egymásba az örömteli újratalálkozásban, és te újra belenézhetsz a hűséget, mérhetetlen rajongást árasztó kutyaszemekbe. Akkor majd együtt sétáltok át a Szivárvány Hídon, és soha többé nem váltok már el egymástól..."


Hiszek benne, hogy igaz a legenda, mert volt egy kicsi kutyánk, egy csibabánk, akit úgy hívtak, hogy Chilike 💗 és remélem, hogy mi még egyszer találkozunk vele.
Volt egy kiskutyánk, egy csibabánk, aki jobb emberré tett bennünket, megtanított a feltétel nélküli szeretetre, elfogadásra.
Volt egy csibabánk, akit soha nem felejtünk el, mert ő volt az a kutyánk, akinek mi annyi mindent köszönhetünk. Ezért is készítettem ezt a blogot, az ő emlékére

Chilike - 2011.december 31. - 2017. június 11.

Szaladj, szaladj tovább... légy boldog a Szivárvány hídon túl kicsi lélek!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése